Activiteiten

Hieronder vindt u alle activiteiten terug tijdens het Antwerp Nautical Event. Opgelet: voor sommige activiteiten moet u zich inschrijven.

Vrije activiteiten

Aan onderstaande activiteiten kan u deelnemen zonder inschrijving.

Deze activiteit is enkel op zaterdag & zondag om 12u00 & 14u30

In te schrijven activiteiten

Schrijf je in om aan onderstaande activiteiten deel te nemen.

Lezing: “Over de Oceaan met Kapitein Piet”

Een tijdje terug vertrok een filmcrew met 6 bekende Vlamingen en een iconische kapitein voor een tocht over de Atlantische oceaan. Het werd een leuk avontuur met veel interessante verhalen. Kapitein Piet Smet geeft je en inkijk in het leven aan boord en deelt de leukste verhalen.

Exclusieve rondvaart door de Antwerpse Stadshaven

Nassau Scheepsbenodigdheden neemt je mee op een exclusieve rondvaart door de Stadshaven. Op de leuke sloep Warose vaar je onder andere langs het Havenhuis en het MAS. Een leuke tocht voor jong en oud!

Zeilinitiatie

In samenwerking met de KLYC zeilschool bieden we zeilinitiaties aan. De enige keer dat je een zeiltocht kan maken door de Antwerpse stadshaven. Geniet mee van deze unieke ervaring.

Lezing: “Ontdek de Europese binnenwateren vanop een luxe Linssen yacht”

De yachten van Linssen Yachts zijn de top van de binnenwateren. Het gerenomeerde concept van Linssen Boating Holidays wordt voor u uit de doeken gedaan. Deze lezing is uw voorzet om een mooie vakantie te plannen of eventueel zelf te investeren in dit unieke concept.

Micro Magic: initiatie zeilen op afstand

Zeilbootjes met een afstandsbediening, een plezier voor jong en oud. Het team van Micro Magic België laat jullie deze leuke activiteit ontdekken en zelf uitproberen.

Workshop: basisonderhoud motor

De motor is een essentieel onderdeel van onze boot. Daarom informeren we jullie, samen met onze partner Volvo Penta, graag over allerlei tips en tricks voor het onderhoud aan uw motor.

Workshop: Alles over zeilen

We ontvangen Jacco Huijgen van North Sails voor een brede uiteenzetting over fabricage en onderhoud van de verschillende zeilsoorten. Schrijf u hier in voor deze interessante workshop om meer te ontdekken over de “natuurlijke motor” van uw boot!

Plattegrond

Benieuwd waar je onze partners kan terug vinden tijdens het event? Klik op de plattegronden om ze groter weer te geven.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

You have Successfully Subscribed!