Editie 2022

12 en 13 Maart 2022

Editie 2022

Beleef het geslaagd event van 2022 opnieuw, dankzij deze fijne terugblik

Vrije activiteiten

Bezoekers in 2021 konden genieten van onderstaande activiteiten. Volg onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuws voor de volgende editie.

In te schrijven activiteiten

Aan onderstaande activiteiten kon u deelnemen indien u zich inschreef.

Exclusieve havenrondvaart met waterlimo

XO Boating neemt je mee op een exclusieve rondvaart door de haven. Stap op de Waterlimo die stilaan is uitgegroeid tot een vaste waarde op de Schelde en haar zijrivieren. Ze nemen je mee langs het Pomphuis en Havenhuis, nadien door het Albertdok naar de Oosterweelbrug in alle luxe en comfort.

Bezoek bunkerschip Charles-D

XJe ziet ze elke dag varen maar wat schuilt er achter de schermen van een bunkerschip? Onze partner BTB geeft je graag meer informatie met een aangename rondleiding. De crew van de Charles-D kijkt er naar uit jullie te ontvangen. Maximum 10 personen per bezoek.

Zeilinitiatie

In samenwerking met de RYCB zeilschool bieden we zeilinitiaties aan. De enige keer dat je een zeiltocht kan maken door de Antwerpse stadshaven. Geniet mee van deze unieke ervaring.

Speakers corner Linssen Boating Holidays

De yachten van Linssen Yachts zijn de top van de binnenwateren. Het gerenomeerde concept van Linssen Boating Holidays wordt hier voor u uit de doeken gedaan. Deze lezing is uw voorzet om een mooie vakantie te plannen.

Speakers corner U Antwerpen Solarboat

Het UAntwerp Solar Boat team is een team van gemotiveerde ingenieurs. Aan de hand van een interessante lezing informeren ze u graag over transport over het water in combinatie met duurzame energie. De toekomst vandaag.

 

Speakers corner Volvo Penta:

De motor van de toekomst

De motoren van Volvo Penta zijn een begrip zowel in de binnenvaart als in de yachting. Het bedrijf investeert de laatste jaren enorm in innovatie van motoren en wilt de nieuwste technologie├źn graag met jullie delen. Schrijf je hier in voor een interessante lezing. Tot dan!

 

Plattegrond

Benieuwd waar je onze partners kan terug vinden tijdens het event? Bekijk het hieronder!

Sfeerbeelden

Enkele afbeeldingen van het Antwerp Nautical Event 2022 

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

You have Successfully Subscribed!