Editie 2022

Innovatie 2022

Na de positieve reacties op de vorige edities blijven we hard werken om het geslaagde recept verder uit te werken en te verbeteren. De beursruimtes voor binnenvaart en yachting worden geoptimaliseerd zodat de bezoekers nog beter hun weg vinden naar de verschillende standen.

Verder krijgen vertegenwoordigers nog meer ruimte in de winkel van Nassau Scheepsbenodigdheden om hun producten aan de klanten voor te stellen. Nieuwe partners en verrassende randactiviteiten maken dat alle ingrediënten aanwezig zijn om het afgelopen jaar te overtreffen.

Yachting

De yachting krijgt zijn plaats op het exclusieve platform boven de winkelruimte van Nassau Scheepsbenodigdheden. Deze ruimte biedt voldoende plaats om klanten te ontvangen en dankzij een extra horeca stand kan ook hier een drankje genuttigd worden. Door samenwerking met nieuwe partners willen we een breed assortiment aan diensten en producten voorstellen: verhuur en verkoop van boten, verzekeringen, motoren, elektronica en nog veel meer. Enkele van de exposanten voor de komende editie zijn: Huysman Yacht, XO Boating, Linssen Yachts, Navico en Slam.

Binnenvaart

De beursruimte voor binnenvaart komt in een nieuw pand waar verschillende bedrijven een eigen stand hebben om hun klanten en geïnteresseerden te ontvangen. In deze ruimte is er eveneens een centrale bar met consumptieruimte voorzien. We kijken er naar uit om enkele nieuwe partners te ontvangen: o.a. CITBO, Blommaert Aluminium, Antwerp Underwater Solutions, Castrol, Vemasys, ….

Maritieme activiteiten
Speakers corner
Lounge bar
Expertise

Om op de hoogte te blijven van al het nieuws over het Antwerp Nautical Event kan u hieronder inschrijven op de nieuwsbrief. 

 

Vernieuwde locatie

Met onderstaande foto’s lichten we al een tipje van de sluier voor wat u kan verwachten van de nieuwe beursruimtes.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

You have Successfully Subscribed!