Editie 2022

Activiteiten

Ook volgende editie mag de bezoeker zich opladen voor heel wat leuke activiteiten. Hieronder vind je een overzicht van wat er allemaal te doen is op en rond het water.

Partners

Binnenvaart

Op de beurs zijn verschillende bedrijven uit de binnenvaart vertegenwoordigd, ontdek ze hier!

AVA is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar gespecialiseerd in maritieme verzekeringen. Het team heeft een brede kennis van technische, nautische expertise en schadebeheer.

Antwerp Underwater Solutions is de partner bij uitstek voor onderhoud aan schroeven, herstelling aan het onderwaterschip of algemene assistentie van duikers.

Belgian Trading and Bunkering is een bedrijf dat bunkeractiviteiten voorziet aan zeegaande schepen. Leveringen worden gedaan met vrachtwagen of door middel van eigen schepen.

It’s more than just oil. It’s liquid engineering. Castrol levert alle oliën, vloeistoffen en smeermiddelen die de wereld nodig heeft; voor elke gebruiker en voor elke industrie.

De Wit Bunkering NV is een Europees bunkerbedrijf voor binnenvaart & industrie. Sinds 1947 heeft De Wit Bunkering een sterke reputatie opgebouwd als correcte en kwaliteitsvolle leverancier. 

Mobil houdt mensen en machines in beweging dankzij de verschillende producten die voldoen aan de nieuwste normen van de olie-industrie en autofabrikanten.

De scheepvaartkrant is hét vakblad voor de binnenvaart en verschijnt zowel in gedrukte vorm als in e-paperformaat elke veertien dagen.

Naast een volledig assortiment hoogwaardige smeermiddelen zorgt Total Energies voor een breed gamma aanvullende en ondersteunende activiteiten voor de gebruiker.

Volvo Marine & Industrie Center is het enige officieel erkende Volvo Penta center in België en is uw adres voor aankoop, onderhoud en herstellingen van Volvo Penta scheepsmotoren.

Pleziervaart

Ook binnen de pleziervaart wint het Antwerp Nautical Event elk jaar aan populariteit. Al de deelnemers voor dit jaar vind je in onderstaand overzicht.

Een trouwe toeleverancier van Nassau Scheepsbenodigdheden en specialist op gebied van heel wat yachting producten. Ze zullen op het event zowel Besto als Talamex vertegenwoordigen

Piet Smet, inmiddels overal bekend als Kapitein Piet, weet te boeien. Met zijn jarenlange ervaring opgedaan op verschillende schepen over heel de wereld kan Kapitein Piet u begeleiden en coachen op allerlei avonturen. 

Als officiële dealer van Italia Yachts stelt More2Sea u met veel plezier deze mooie zeilboot voor. Verder zijn ze gekend voor een mooie portefeuille aan tweedehands schepen.

Een trouwe toeleverancier van Nassau Scheepsbenodigdheden en specialist op gebied van heel wat yachting producten. Ze zullen op het event zowel Besto als Talamex vertegenwoordigen.

Een trouwe partner en de marktleider op gebied van yacht verzekeringen in België. Hun expertise is gebaseerd op een jarenlange ervaring in de yachting wereld.

Vaarschool.be levert nautische kwaliteitsopleidingen van topniveau in een gastvrije setting waar iedereen welkom is.

Nassau Scheepsbenodigdheden staat bekend als dé scheepswinkel met het meest uitgebreide assortiment en deskundig advies. In de afgelopen jaren is Nassau Scheepsbenodigdheden dankzij een enthousiast team uitgegroeid tot een begrip binnen de pleziervaart.

Navis Organica Yachtcleaning is een team van toegewijde professionals wiens kompas non-stop naar op-en-top verzorging wijst. Met gespecialiseerde schoonmaakmethodes en duurzame producten verzorgen ze uw yacht.

Om op de hoogte te blijven van al het nieuws over het Antwerp Nautical Event kan u hieronder inschrijven op de nieuwsbrief. 

 

Vernieuwde locatie

Met onderstaande foto’s lichten we al een tipje van de sluier voor wat u kan verwachten van de nieuwe beursruimtes.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

You have Successfully Subscribed!