Exposanten pleziervaart

Ontdek ze allemaal op ons event!

Nassau Technics

Nassau Technics is uw partner voor onderhoud en herstellingen aan plezierjachten.

Nautibel

Nautibel is een belangvereniging van professionelen in de watersport, waterrecreatie en het watertoerisme in België.

Huysman Yacht

Huysman Yacht heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verzekering en financiering van boten. Het Team van Huysman Yacht bestaat uit gepassioneerde mensen met een uitgebreide expertise.

Epifanes

Epifanes biedt een compleet assortiment aan jachtlakken voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen.

Navis Organica

Navis Organica is specialist in het onderhoud en de reiniging van motorboten en zeiljachten. respect voor de natuur staat centraal bij Navis Organica door gebruik te maken duurzame producten.

More2Sea

More2Sea is de scheepsmakelaar bij uitstek voor de verkoop van uw boot. Verder is More2Sea exclusief dealer van Italie Yachts, in de Benelux.

North Sails

North Sails is een wereldwijd gekende en gerenommeerde zeilmakerij. Door een constante innovatie is North Sails toonaangevend in de zeilwereld.

Linssen Boating Holiday

Linssen Boating Holidays Is de partner bij uitstek voor een ontspannende reis aan boord van een luxueuze jacht in Europa. Kom de Linssen Yachts bezoeken op het event en ontdek er alles over.

Nassau Scheepsbenodigdheden

Nassau Scheepsbenodigdheden staat bekend als dé scheepswinkel met het meest uitgebreide assortiment en deskundig advies.

Sailability

De organisatie van het Antwerp Nautical Event steunt de VZW Sailability België. Zij zetten zich in om mensen met een beperking de mogelijkheid te geven om het zeilen te ontdekken.

Boat Tech BV

Boattech is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het wrappen van boten, jachten en voertuigen. Dankzij een jarenlange ervaring met polyesterwerk zijn ze de ideale partner voor herstelling aan gelcoat en polyester van de boot.

FOD Mobiliteit en Vervoer

De FOD Mobiliteit en Vervoer bezorgt de pleziervaart de wind in de zeilen. Naast de inspecties aan boord willen we vooral informeren en sensibiliseren. Hoe registreer ik mijn boot? Welke uitrusting en welk brevet heb ik nodig? Wij beantwoorden al jouw vragen ! 

Torqeedo

Torqeedo is een verdeler van elektrische aandrijvingen voor rubberboten: compacte en krachtige buitenboordmotoren.

Lankhorst-Taselaar

Lankhorst-Taselaar is een internationale groothandel in watersportartikelen. Ze zijn expert op gebied van alle producten van Besto en Talamex.

Croatian Tourist Board

Kroatië is één van de zeillanden bij uitstek. Ontdek er alles over op de leuke stand van hun toeristische dienst.

Portokali

Portokali organiseert zeilreizen op alle niveaus De expert van rondreizen op de Griekse eilanden helpt jullie graag verder om een mooie zomerreis te plannen. Verder bieden ze ook RYA cursussen aan in de zon.

INS Yachtsurveyor

Je kan bij INS terecht voor aankoopkeuringen, expertises, conflictbemiddeling in maritieme zaken, transport van uw vaartuig en zoveel meer. Een allround expert.

RYCB

De Royal Yacht Club van België brengt liefhebbers van alle vormen van watersport en pleziervaart samen. Samen met CruiseTops en Antwerp Nautical Center starten ze een nieuw initiatief voor het geven van vaaropleidingen in Antwerpen.

CruiseTops

CruiseTops heeft al 10 jaar ervaring met het geven van vaaropleidingen. Samen met RYCB en Antwerp Nautical Center starten ze een nieuw initiatief voor het geven van vaaropleidingen in Antwerpen.

Riankar

Riankar verdeelt professionele producten van hoge kwaliteit voor het onderhoud en de renovatie van boten (en auto’s). Ze zijn onder andere verdeler van Riwax.

KLYC

De Koninklijke Liberty Yacht Club is een Antwerpse club die zich toelegt op zeillessen, bootstalling en tal van andere diensten. Kom hun activiteiten ontdekken op het event.

Navex Elektro

Navex Elektro is de specialist als het aankomt op alles wat met energievoorziening aan boord te maken heeft. Denk onder andere aan batterijen en zonnepanelen, de experts staan u graag te woord.

Yemaya Zeilcharter

Als vertegenwoordiger van Sweden Yachts biedt Yemaya zeilcharter aangename zeilervaringen aan op de Oosterschelde. Ontdek de leuke arrangementen en invullingen van een dag op het water.

Promaris

Teakoya Marine wood composite is een product dat eruit als echte teak zonder de problemen die een teak dek met zich meebrengen. De Teakoya producten overleven probleemloos de zwaarste marine omstandigheden.

Volvo Marine & Industrie Center

Volvo Marine & Industrie Center is het enige officieel erkende Volvo Penta Center in België is uw adres voor aankoop, onderhoud en herstellingen van Volvo Penta industriële- en scheepsmotoren voor zowel beroeps- en pleziervaart.

UAntwerp Solar Boat

Het UAntwerp Solar Boat Team is een team van een 10-tal studenten van de faculteit toegepaste ingenieurs- wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Jaarlijks ontwerpen en bouwen ze een op zonne-energie aangedreven boot. Deze wordt op ons event tentoongesteld.

Simrad & B&G

Het UAntwerp Solar Boat Team is een team van een 10-tal studenten van de faculteit toegepaste ingenieurs- wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Jaarlijks ontwerpen en bouwen ze een op zonne-energie aangedreven boot. Deze wordt op ons event tentoongesteld.

Anuras

Anuras Luxury Travel zorgt voor een luxe vakantie op de Middellandse Zee. Hun unieke formule met een bemande jachtcharter zorgt ervoor dat je ontspannen kan genieten van de zon en zee, en je volledig laten verwennen.

 

Kwadrant

Kwadrant biedt RYA opleidingen (Theorie en praktijk)  aan in België, Nederland en Griekenland. Daarnaast zijn ze ook een praktijktestcentrum voor de Belgische overheid.  Ze leggen zich toe op het afnemen van de examens Stuurbrevet zeil en Yachtman Motor/Zeil.

Webasto

Webasto zorgt voor alles wat met koelen en verwarmen te maken heeft aan boord. Hun expert staat u graag te woord tijdens het event.

Honda

Honda buitenboordmotoren zijn betrouwbaar en performant, van klein tot groot.

International

International is een bekend verfmerk voor zowel professionelen als pleziervaarders.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

You have Successfully Subscribed!