Partners

De organisatie van het Antwerp Nautical Event heeft de plannen voor de editie van 2023 voorgesteld. Met de innovatie naar volgende editie streeft de organisatie naar een event op maat van de vraag van de sector. Zowel voor de professionele vaart als voor de pleziervaart worden de beursruimtes geoptimaliseerd.

Pleziervaart: dankzij een samenwerking met Nautibel wordt het aanbod binnen het yachting segment uitgebreid. De beursruimte bestaat uit een 25-tal aanweizgheidsstanden om uw diensten en producten aan de klant voor te stellen. Verder wordt er ingezet op het voorstellen van boten aan geïnteresseerde klanten met een boatshow aan onze aanlegsteigers in het Asiadok en op de kade.

Beroepsvaart: het concept geoptimaliseerd door de beurs te laten doorgaan in een luxe riviercruise schip. De beroepsvaarder kan in contact komen met verschillende bedrijven in een gemoedelijke setting waar we afstappen van de klassieke hokjesstructuur. Op vrijdag is er een exclusief netwerkevent voor binnenvaart bedrijven.

Geïnteresseerde standhouders kunnen meer informatie ontvangen via info@antweprnauticalevent.be.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

You have Successfully Subscribed!