Contacteer ons

Stel ons een vraag, of heb je een opmerking?

heb je vragen/opmerkingen?

Onze missie voor bezoekers

Het Antwerp Nautical Event geeft de nieuwe bezoeker een eerste inkijk in de wereld van de pleziervaart en binnenvaart. De doorwinterde bezoeker kan zich meer in de diepte informeren dankzij deskundige standhouders en interessante randactiviteiten en lezingen. Het event is er voor de binnenvaarder en de pleziervaarder en al wie interesse heeft in deze sectoren. Kom samen in een aangename setting en ontmoet bedrijven met dezelfde passie.

Onze missie voor standhouders

Voor de standhouders staat ontzorging centraal. De organisatie ondersteunt deelnemende bedrijven van begin tot einde. Hierdoor kan de liggen op het voorstellen van de producten en diensten aan de bezoekers. Bij een deelname aan het event zorgt de organisatie voor een totaalpakket: van standenbouw tot catering en communicatie. Het Antwerp Nautical Event is het platform bij uitstek om uw bedrijf te tonen aan geïnteresseerde bezoekers.

Zou je geïnteresseerd zijn in een partnerschap voor ons evenement? Of misschien ben je van plan om het evenement als bezoeker bij te wonen en heb je nog praktische vragen?

Adres: Asiadok-Oostkaai 28D
2030, Antwerpen

Antwerp Nautical Event

Asiadok-Oostkaai 28D
2030, Antwerpen
Google | Apple Maps