Partner worden van het Antwerp Nautical Event

Onze missie voor standhouders…

Voor de standhouders staat ontzorging centraal. De organisatie ondersteunt deelnemende bedrijven van begin tot einde. Hierdoor kan de focus liggen op het voorstellen van de producten en diensten aan de bezoekers. Bij een deelname aan het event zorgt de organisatie voor een totaalpakket: van standenbouw tot catering en communicatie. Het Antwerp Nautical Event is het platform bij uitstek om uw bedrijf te tonen aan geïnteresseerde bezoekers.
Het Antwerp Nautical Event heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een vaste waarde. Het aantal standhouders kent een continue groei en we zien ook een zeer grote getrouwheid. Al de bevraagde deelnemers van vorige editie gaven aan ook op de volgende editie aanwezig te willen zijn. Dit is te danken aan het unieke concept waarbij zowel standhouder als bezoeker volledig ontzorgd worden. Onze organisatie luistert naar de noden en mogelijkheden van een standhouder en stelt een pakket op maat voor. Contacteer ons vandaag nog voor een deelname aan het volgende event.

Waarom deelnemen?

Binnenvaart en pleziervaart

Het Antwerp Nautical Event is er voor zowel binnenvaart als voor pleziervaart. Elke sector heeft zijn eigen beursruimte en wij geloven sterk in kruisbestuiving tussen beide werelden. De standhouders staan graag op het event omdat ze het juiste publiek ontmoeten aan de standen.

Deelname aan het event

  • Stand in een aangename setting
  • Catering voorzien door de organisatie
  • Uw logo op onze website en op grote schermen tijdens het event
  • Lunch voorzien voor standhouders
  • Speakerscorner voor het geven van lezingen
  • Mogelijkheid tot overnachting aan het event

Standhouders aan het woord

Het is nog niet te laat!

7 + 9 =