Editie 2023

3, 4 & 5 maart

Sponsors

Gold sponsor: Total Energies

TotalEnergies is een multi-energie bedrijf actief in de productie en levering van energie: olie en biobrandstoffen, aardgas en groen gas. Ze zijn een belangrijke producent van olie en smeerolie voor de binnenvaart. Voor het tweede jaar op rij zijn ze hoofdsponsor van het Antwerp Nautical Event.

Gold sponsor: Rensen-Driessen

Rensen-Driessen is de marktleider in ontwerp, bouw en makelaardij van binnenvaartschepen. Dankzij een uitgebreide expertise zorgen ze steeds voor een klantgerichte innovatie. Als werfonafhankelijke scheepsbouwer gaan ze steeds op zoek naar de beste werf voor hun klant en het project.

Silver Sponsor: Webarge

WeBarge is gespecialiseerd in het verzorgen van watergebonden transporten. De focus is gelegd op het efficiënt organiseren en veilig uitvoeren van containertransporten, zowel binnen de haven van Antwerpen als daarbuiten.

Silver Sponsor: BTB Bunkering

BTB Bunkering  beschikt over een eigen vloot om marine gasolie aan zeegaande schepen te leveren.

Silver Sponsor: Victrol

Victrol staat voor hoog kwalitatief transport over de Europese waterwegen. Met hun uitgebreide ervaring streven ze steeds naar innovatie om hun diensten te optimaliseren.

Bronze sponsor: Vlaamse Waterweg

De Vlaamse Waterweg beheert en exploiteert de waterwegen als een krachtig netwerk dat bijdraagt aan de economie, de welvaart en de leefbaarheid van Vlaanderen. De Vlaamse Waterweg nv versterkt het vervoer via de binnenvaart, zorgt voor waterbeheersing en vergroot de aantrekkelijkheid van de waterwegen voor recreatie, toerisme en natuurbeleving.

Bronze sponsor: Blommaert Alu

BlommaertAlu is de marktleider voor de productie van scheepsluiken. Ze dragen jaarlijks bij aan een constante innovatie.

Bronze sponsor: ING

Of u nu particulier of professional bent, ING biedt altijd een oplossing op maat. Ze hebben een uitgebreide expertise in de maritieme sector.

Bronze sponsor: Fleetguard

Fleetguard is een wereldwijd en leidinggevende fabrikant van filtersystemen en producten. De filters zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle nodige normen.

Bronze sponsor: Transafe

Transafe verleent diensten aan de maritieme sector, terminals en aanverwante bedrijven in de maritieme industrie. De dienstverlening focust zich op het ontzorgen, supporten en continue verbeteren van processen welke gerelateerd zijn aan veiligheid, gezondheid, welzijn, milieu, kwaliteit en beveiliging.

Bronze sponsor: Flows

Flows is hét Nederlandstalige onlinenieuwsplatform voor de wereld van het goederenvervoer en brengt 24/24 nieuws en updates, met een dagelijkse nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

You have Successfully Subscribed!