Exposanten binnenvaart

Ontdek ze allemaal op ons event!

Total Energies

Total Energies is een multi-energie bedrijf actief in de productie en leveringen van energie: olie en biobrandstoffen, aardgas en groen gas. Ze zijn een belangrijke producent van olie en smeerolie voor de binnenvaart.

Rensen-Driessen

Rensen-Driessen is de marktleider in ontwerp, bouw en makelaardij van binnenvaartschepen. Dankzij een uitgebreide expertise zorgen ze steeds voor een klantgerichte innovatie. Als werfonafhankelijke scheepsbouwer gaan ze steeds op zoek naar de beste werf voor hun klant en het project.

Victrol

Victrol staat voor hoog kwalitatief transport over de Europese waterwegen. Met hun uitgebreide ervaring streven ze steeds naar innovatie om hun diensten te optimaliseren.

Webarge

WeBarge is gespecialiseerd in het verzorgen van watergebonden transporten. De focus is gelegd op het efficiënt organiseren en veilig uitvoeren van containertransporten, zowel binnen de haven van Antwerpen als daarbuiten.

Antwerp Underwater Solutions

AUS is een bedrijf gespecialiseerd in het oplossen van problemen aan het onderwaterschip. Ze staan bij door duikwerken, onderhoud en ondersteuning te leveren.

Van Stappen & Cada

De Firma Van Stappen & Cade, herstelt en renoveert elektronische en elektrische scheepsuitrusting en is gespecialiseerd in het onderhoud en de inbouw van batterijen.

Den hartog

Den hartog fungeert als toeleverancier voor bunkerbedrijven.

AVA

AVA is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar gespecialiseerd in maritieme verzekeringen. Hun team heeft een brede kennis van technische, nautische expertise en schadebeheer.

Volvo Marine & Industrie Center

Is het enige officieel erkende Volvo Penta Center in België en is uw adres voor aankoop, onderhoud dn herstellingen van Volvo Penta scheepsmotoren.

De Wit Bunkering

DWB is een vooraanstaand bunkerbedrijf voor binnenvaart & industrie. Ze verzorgen toelevering van gasolie, smeerolie, drinkwater en alternatieve brandstoffen.

BTB Bunkering

BTB beschikt over een eigen vloot om marine gasolie aan zeegaande schepen te leveren.

TMLG

TMLG is een uitzendbureau dat scheepspersoneel inzet op vracht- en cruiseschepen in de binnenvaart

Teho Ropes

Teho Ropes is een totaalleverancier van synthetische landvasten, staalkabels en afmeermateriaal.

Scheepvaartkrant

De Scheepvaartkrant zorgt voor het laatste nieuws over scheeps- en binnenvaart gerelateerde onderwerpen.

VZW De Schroef

De Schroef is een organisatie van en voor mensen uit de binnenvaart. Ze verzorgen het hele jaar door kinderanimatie voor binnenvaarders en zullen dit ook op het event doen.

Sia

Sia Abrasives is verantwoordelijk voor de marketing en de verkoop van schuurmiddelen in alle vormen en voor alle toepassingen aan een professioneel cliënteel in België.

CITBO

CITBO is een professioneel platform van kennis dat zich focust op alle thema’s waar tanker binnenvaart ondernemers belang bij hebben.

Somtrans

Somtrans is een volledig onafhankelijke Antwerpse tankerrederij met een uitgebreide eigen vloot.

Kenniscentrum Binnenvaart Vlaanderen

Het Kenniscentrum Binnenvaart Vlaanderen is een overkoepelende organisatie die de belangen van de binnenvaart behartigt.

De Scheepvaartschool

GO! De Scheepvaartschool is gespecialiseerd in maritiem secundair onderwijs, zowel voor de zeevaart als voor de binnenvaart.

Kabola

Kabola is een Nederlandse fabrikant van oliegestookte verwarmingsketels voor permanent gebruikt. Dankzij hun innovatie, de lange levensduur en uitstekende service is Kabola marktleider

Castrol

Castrol is wereldleider op het gebied van productie, distributie en verkoop van premiumsmeermiddelen, smeervetten en aanverwante diensten voor klanten in de binnenvaart.

NELF

Al meer dan 100 jaar is NELF dé verfspecialist voor professionals. Superieure kwaliteit verf die snel en vakkundig wordt aangebracht tegen een scherpe prijs, daar maak je klanten gelukkig mee.

Americol

Americol ontwikkelt, produceert en distribueert huidverzorging en handhygiëne producten, reinigingsproducten, handzepen en desinfectiemiddelen voor professionele markten.

ADR

Antwerp Diesel Repair is gespecialiseerd in reparaties, onderhoud en revisie van Caterpillar marine motoren voor binnenvaart, visserij en offshore.

Van Mossel

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is in bijna 75 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste automotive bedrijven in Nederland en België. Van Mossel is in België verdeler van onder andere Alfa Romeo, Fiat, Land Rover,  Mercedes-Benz, Opel en Renault.

Plattegrond binnenvaart

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

You have Successfully Subscribed!